Viser arkivet for september, 2009

Vår nye møteplass

Jeg hadde allerede skrevet et bidrag på denne siden, men noe gikk galt da jeg skulle publisere det. Alt jeg hadde skrevet, ble borte. Det var ergerlig, men forhåpentligvis lærer jeg å håndtere dette nye mediet bedre etter hvert!

Det handlet om noen vyer jeg har for arbeidet i det nye landstyret, og forventninger til at vi sammen kan skape en god lagånd. Jeg gleder meg til å ta fatt på de mange sakene som jeg vet ligger der.

Uken som er gått siden landsmøtet har vært krevende både på det hjemlige planet og i SAFO-sammenheng. Nå har jeg sendt fra meg en høringsuttalelse til Helsedirektoratet på vegne av SAFO angående redigering av forskriften for habilitering og rehabilitering. Blant annet har jeg tillatt meg å bruke ordet – eneveldig – om kommunenes selvråderett. Alle brukerrådene i Helse Vest var samlet i Bergen på torsdag til sin årlige konferanse. Økonomi og avlønning av brukerrepresentanter sto på dagsorden.

I går vervet jeg et nytt medlem til NFU. Jeg oppfordrer alle medlemmer av det nye landstyret om å gjøre det samme!

Riktig god helg til alle i det interne forumet! Camilla skal være hjemme denne helgen og da må det serveres noe riktig godt til kveldskosen.

Grete